Mammai ir jau pāri 40, taču viņa izskatās tik jauna. Viņa atzinās, ka ikdienā sajauc lēto želatīnu ar…

Mātei jau ir pāri četrdesmit, bet viņa izskatās arvien jaunāka katru dienu. Visas sievietes labi zina, kas ir želatīns. Saimnieces bieži izmanto šo produktu – viņas gatavo želejas, mājas marmelādi, dažādus galertus un pat saldējumu.

Taču reti kurai sievietei ir zināms, ka želatīns noder ne tikai kulinārijā, bet arī kosmētikā. Ja tev ir vairāk par 30 gadiem, šis raksts ir domāts tieši tev!

Pašgatavota maska ar želatīnu kļūs par tavu iecienītāko ādas kopšanas līdzekli, jo tās iedarbība ir līdzvērtīga dārgajiem veikalā pieejamajiem krēmiem. Rezultāts būs redzams jau pēc pirmās lietošanas reizes.

Sejas maska ar želatīnu

Mēs izvēlējāmies želatīnu par maskas pamatu ar nolūku: tam piemīt spēcīgas savelkošas un mitrinošas īpašības, tas lieliski veido sejas ovālu un ievērojami mazina ādas pietūkumu. Ir pieejamas daudzas maskas, kas balstītas uz želatīnu, un mēs esam sagatavojuši četras vienkāršākās receptes, kas darbojas lieliski. Piemērotas jebkurai gaumei un jebkuram ādas tipam!

Es biju uz “pauzes”, kad uzzināju par Allas Pugačovas pensijas lielumu; tas ir atklāts!

Želatīns ar gurķi

Šī maska jau pēc pirmās lietošanas reizes uzlabos sejas ādas toni, padarīs to gaišāku un tonizēs novecojošu ādu. Īsts atradums!

Sastāvdaļas:

1 tējkarote želatīna;

1 gurķis;

2 tējkarotes kumelīšu novārījuma;

2 tējkarotes savārītas zaļās tējas;

1 tējkarote alvejas sulas.

Pagatavošana un lietošana:

1. Sarīvē uz smalkās rīves svaigu gurķi, masu izspied caur marli.

2. Želatīnam uzlej kumelīšu novārījumu, zaļo tēju un pievieno gurķa mīkstuma masu. Sildi to ūdens peldē, līdz želatīns izšķīst.

3. Kad želatīns atdziest līdz istabas temperatūrai, lej tajā gurķa sulu un alvejas sulu.

4. Tonizējoša pretgrumbu maksa ir gatava! Lieciet to uz sejas uz 30-40 minūtēm. Pēc tam nomazgājiet ar siltu ūdeni un uzziediet mitrinošu krēmu.

Tas nebūt nav viss!

 

Turpinājumu lasiet nākošajā lapā

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment